Şahane Radyo’da Kent’in Sesi, Başkan Tavlı’yla start aldı…

Şahane Radyo’da Kent’in Sesi, Başkan Tavlı’yla start aldı…

Şahane Radyo İmtiyaz sahibi Gazeteci Ali Öztürk, Şahane Radyo’nun yeni yayın dönemine, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın konuk olarak katıldığı “Kent’in Sesi” programıyla start verdi.

Gazeteci Öztürk, her Çarşamba 91.1 frekansında Şahane Radyo’da “Kent’in Sesi” programına alacağı konuklara merak edilenleri sorarak Ünye başta olmak üzere Ordu’nun nabzını tutacak. 

-34 Yıllık deneyim Kent’in Sesi’nde -

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı, Ünye Kent Gazetesi ve Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, 34 yıllık deneyimli gazeteciliğini bireysel olarak sunduğu Hicret AVM’nin sponsorluğunda ‘Kent’in Sesi’ programıyla dinleyicilerine ve izleyicilerine aktarıyor. 

-Kent’in Sesi her Çarşamba 91.1 Şahane Radyo’da-

Gazeteci Öztürk, 91.1 frekansında Şahane Radyo’da her Çarşamba akşamı saat 18:00’da konuklarıyla hem radyo dinleyicileri, hem de Ünye Kent ve Şahane Radyo sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınla izleyicilerle buluşuyor.

-İlk konuk heyecanı Belediye Başkan Tavlı ile paylaşıldı -

Kentin ses bulduğu programın yeni yayın döneminde ilk program 18 Eylül 2024 Çarşamba akşamı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile başladı. 

İlk programın konuğu Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gazeteci Ali Öztürk’ün sorularını yanıtlayarak merak edilenleri, yeni projeleri ve hedefleri anlattı. 

Başkan Tavlı’nın sorulara verdiği yanıtlar haber olarak Ünye Kent Gazetesi takipçileriyle kısa sürede buluşturulacak. 

-Yeni yayın dönemi pastayla kutlandı -

Programın sonunda Ünye Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Özgür Kıroğlu ve Ünye Kent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacer Öztürk’ün de katılımıyla yeni yayın dönemi üflenen pastayla kutlandı. 

-Kısa sürede binlerce kişiye ulaştı -

Kısa sürede binlerce kişinin dinlediği ve sosyal medya hesaplarından izlediği radyo yayını, merakla takip edildi.

-Sizlerin sesi olacak program -

Ünye’nin tek günlük gazetesi Ünye Kent’i okuyucularıyla buluşturan Gazeteci Ali Öztürk, “Kent’in Sesi” programıyla Şahane Radyo üzerinden hem sesli, hem de sosyal medya hesaplarından canlı program trafiğiyle de sizlerin sesi olacak. 

Siyaset ve iş dünyasını radyolarla evlere, araçlara, işyerlerine; sosyal medya hesaplarıyla tüm hayatımıza katacak olan programda siz de merak ettiklerinizi canlı yayınları takip ederek mesaj atarak sorup öğrenebilirsiniz. 

Ünye Kent Haber