“Orduluların değerlerine sahip çıkıyoruz”
Sen 1 Ordusun Vakfı Genel Başkanı Arif İlke, Vakıf Yönetimi, Sosyal İşler Birimi, Gençlik Kolları, ESOF Başkanı, Kadın Kolları ve Ordulu STK başkanlarıyla birlikte AK Parti MYK Üyesi ve Vakıf Mütevellisi Av. Temel Başalan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vakıf Genel Başkanı Arif İlke, Ordulu hemşerileri temsil eden siyasilere her zaman destek verdiklerini belirterek, “Orduluların bir değeri olması sebebiyle bugün Temel başkanımızı ziyaret etmeyi uygun bulduk. Hemşerilerimizi temsil eden her siyasinin yanındayız. Bu günde burada Temel başkanımızın yanında olduğumuzu gösterdik.” dedi.
“Hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğim”
Av. Temel Başalan, Sen 1 Ordusun Vakfı Mütevelli Heyeti’nin 52 kişilik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böylesinde güzel ve kıymetli bir şekilde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayı katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Her daim hemşerilerimizin yanında yer aldım, onların istek ve taleplerine yardımcı olmaya çalıştım bundan sonra da olmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret hediye takdimiyle sona erdi
Ziyaret sonunda Vakıf Genel Başkanı Arif İlke, vakıf adına Av. Temel Başalan’a Ordu’nun yöresel ürünlerinden oluşan hediye sepeti takdim etti.
Ünye Kent / Haber Merkezi
11189,50%1,65
42,56% 0,07
49,51% -0,10
5730,36% -0,26
9297,33% 0,17
Ordu
09.12.2025