Tavlı ve Işık Ailelerinin en mutlu günü…

Tavlı ve Işık Ailelerinin en mutlu günü…

Cansu Tavlı ve Serkan Işık evlenerek bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

AK Parti Ünye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı ve Hasan Tavlı’nın kızı Cansu Tavlı ile Huriye ve merhum Cafer Işık’ın oğlu Serkan Işık evlenerek hayatlarını birleştirdi.

Acara Dinlenme Tesisleri Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreninde çiftin nikahını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı kıyarken, önceki dönem Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran da çifte mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını takdim etti.

Düğüne Tavlı ve Işık ailelerinin yanı sıra önceki dönem Dışişleri Bakan Yardımcısı, Büyükelçi Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Yeliz Ürer Araz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Nazlı ve Hasan Tavlı; “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan başta önceki dönem Dışişleri Bakan Yardımcımız, Büyükelçi Yavuz Selim Kıran’a, Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan’a, AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanımız Avukat Yeliz Ürer Araz başta olmak üzere katılan herkese, düğünümüze katılamayıp telefonla ve sosyal medya aracılığıyla iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ünye Kent / Haber Merkezi