Tarih: 17.08.2024 19:10

TMO, 45 gün içinde ödeyecek

Facebook Twitter Linked-in

TMO'nun 'Merkez ve Taşra Birimleri Koordinasyon Toplantısı'na video konferans yöntemi ile katılan Yönetim Kurulu Başkanı ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, fındıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

-Ödemeler 45 gün içinde -

Güldal, ürün bedeli ödemeleriyle ilgili olarak bazı kesimler tarafından 45 gün sonra ödendiğine ilişkin algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek, “Taahhüdümüz, ödemelerin 45 gün içerisinde yapılması ve bütçe imkânları çerçevesinde daha kısa sürede yapılabileceği şeklindeydi. Bugüne kadar ödemelerimizi kısa süre içerisinde gerçekleştirme imkânına sahip olduk. Bundan sonra da bütün ürün ödemelerinde aynı çerçevede hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

-“Fındığa 11 yıldır verdiğimiz katkıyı bu yıl da sürdüreceğiz”-

Güldal, alımların sonlandırılmasıyla beraber stoklanan ürünlerin sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

TMO olarak fındığa 11 yıldır verdikleri desteğin bu yıl da olacağını vurgulayan Güldal, şunları söyledi:

 “Bu hafta başı itibarıyla fındık randevularını açtık. Alımlara da ilk etapta 14 noktada 19 Ağustos’ta başlayacağız. TMO olarak fındıkta önemli bir tecrübeye sahip bir kurumuz. Üst üste 8 yıldır, toplamda ise bu yılla beraber 12 yıldır fındıkta görev alıyoruz. Yapmış olduğumuz faaliyetlerimizle üreticilerimize, bölge insanımıza ve fındık sektörüne büyük katkılar sağladık ve bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —