“Türk Milleti olarak birlik olunmalıdır”

MHP ve CHP’nin terörist başı Abdullah Öcalan’la ilgili açıklamalarına sert tepki gösteren Yeni Göktürk Hareketi Genel Başkanı Serkan Gürkan’dan sert tepki…

Aktüel 23.10.2024 17:09:00 237 0
“Türk Milleti olarak birlik olunmalıdır”

Gürkan, “Ne anayasanın ilk 3 maddesine dokunabilirsiniz, ne de tüm bunları gerçekleştirebilirsiniz.” dedi. 

Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Gükan, “Gelinen noktada Türk toplumu olarak solculuk, sağcılık siyasi fikir ayrımları bu parti liderlerinin hezeyanları ile son bulmuş olup, vatanı sevenler ve vatanı bölenler olarak iki cenah oluşturmuştur. Türk Milleti olarak birlik olunmalıdır.” diye konuştu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündem yaratan bir çıkışta bulundu. Terörist başı Abdullah Öcalan için çağrıda bulunan Bahçeli, "Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım, diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, “El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Tam olarak kendilerini ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahibi olmayı teklif ediyorum. Varsanız hep beraber bunu yapalım. Tüm Kürtleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi yapalım. Hodri meydan. Demokrasi teklif ediyoruz, kardeşlik teklif ediyorum. Biz buradayız Devlet Bey, CHP burada. Aklı da ruhu da bedeni de TBMM’de. Biz, bu ülkenin kurucu partisi olarak kurduğumuz yerdeyiz ve bu ülke için her şeyi, hep birlikte burada yapmayı teklif ediyoruz” diye seslendi.

MHP ve CHP’nin terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamalarına Genel Merkezi Ünye’de olan Yeni Göktürk Hareketi Genel Başkanı Serkan Gürkan sert tepki gösterdi.

-“Terörist başı Öcalan, cani bir zihniyetin kanaat önderi gösterilerek gazi mecliste konuşamaz” -

Tüm siyasi partilerin kendileri nezdinde meşruiyetini kaybettiğini belirten Gürkan, geçtiğimiz hafta yaşanan Anayasa’nın ilk 3 maddesi krizini de anımsatarak, “Ne anayasanın ilk 3 maddesine dokunabilirsiniz, ne de tüm bunları gerçekleştirebilirsiniz. Bütün siyasi partiler bizim nezdimizde meşruiyetini yitirmiştir.” ifadesini kullandı.

Yeni Göktürk Hareketi Genel Başkanı Serkan Gürkan, açıklamasında şunları kaydetti;

“Gerçekleşen siyasi olaylar üzerine Türk milliyetçilerinin fikir ve düşüncelerine tercüman olalım istedim. PKK bir terör örgütüdür, terörist başı Öcalan bir bebek katilidir. Verdiğimiz binlerce asker, polis şehitlerimizin, bebek ve sivil vatandaşlarımızın katili cani bir zihniyetin kanaat önderi gösterilerek, gazi mecliste terör bağlantısını açık eden DEM ve uzantıları adına konuşamaz. 

-“Terörle müzakere değil, mücadele edilir” -

Terörle müzakere değil, mücadele edilir. Ayrıca Kürtlere bir devlet vaadinde bulunulması iktidarıyla muhalefetiyle hep birlikte aynı amaca hizmet edilmeye çalışıldığını gözler önüne sermektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes ve vatansever Türkler olarak buna müsaade etmiyoruz. Türkiye toprakları her karışı şehit kanıyla sulanmış Türk bağımsızlığı ve iradesinin bir tezahürü olarak Türk Devletidir.

-“Artık sağcı-solcu yok, vatanı sevenler ve vatanı bölenler var” -

Gelinen noktada Türk toplumu olarak solculuk, sağcılık siyasi fikir ayrımları bu parti liderlerinin hezeyanları ile son bulmuş olup, vatanı sevenler ve vatanı bölenler olarak iki cenah oluşturmuştur. Türk Milleti olarak birlik olunmalıdır. 

-“Ne anayasanın ilk 3 maddesine dokunabilirsiniz, ne de tüm bunları gerçekleştirebilirsiniz” -

Ne anayasanın ilk 3 maddesine dokunabilirsiniz, ne de tüm bunları gerçekleştirebilirsiniz. Bu demek değildir ki; bir taraf kötü, şu tarafa yönelelim, bütün siyasi partiler bizim nezdimizde meşruiyetini yitirmiştir. Sözlerime Hüseyin Nihal Atsız'ın bir cümlesiyle son veriyorum 'Siyasette muhabbet. Hepsi yalan, palavra! Doğru sözü 'Kül Tigin' kitabesinde ara! Ne Mutlu TÜRKÜM diyene” 

Ünye Kent / Yücel ARSLANTEKE


  • Çarşamba 15.8 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 14.4 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 16.8 ° / 8.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    8752,03%-0,98
  • DOLAR

    34,26% 0,01
  • EURO

    36,98% -0,03
  • GRAM ALTIN

    3035,00% 0,25
  • Ç. ALTIN

    5004,16% 0,00

Ordu

23.10.2024

  • İMSAK 05:17
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 15:14
  • AKŞAM 17:44
  • YATSI 19:03
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593