Üçpınarlılar, gönüllere dokundu…

Ünye Üçpınar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadınlar ve Gençlik Kolları “Anadolu Ezgileri” adıyla sanat gecesi düzenleyerek, gönüllere dokundu.

Aktüel 18.04.2023 10:45:00 503 0
Üçpınarlılar, gönüllere dokundu…

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Ünye Üçpınar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadınlar ve Gençlik Kolları tarafından “Anadolu Ezgileri” adıyla sanat gecesi düzenlendi. 

Programa, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu Milletvekili adayı Mustafa Hamarat, Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, Memleket Partisi Ordu Milletvekili adayları Sebanur Özdemir, Cumhur İnce, Mustafa Baştepe, Ünye ve Ordu genelinden sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Alevi Dedesi Emrah Çolak ve Üçpınar’a gönül verenler katıldı.

Başkan Hüseyin Tavlı, anlamlı Ramazan gecesinde düzenledikleri sanat dolu program için teşekkür ederek, “Üçpınar Kültür Derneği'nin düzenlediği 'Anadolu Ezgilerimiz' programına katılarak, canlarla bir araya geldik. Böyle güzel bir programdan dolayı Dernek Başkanı Kesime Bozkurt ve ekibine teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Üçpınar Köyü Derneği Başkanı Kesime Bozkurt, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın dernek adına düzenledikleri programda çok katkısı olduğunu ve kendilerinden desteğini esirgemediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Amatör de olsa, koromuzla böyle bir gece düzenleyerek hem insanlara güzel bir gece yaşatmak, hem de derneğimiz kurulduğundan bu yana desteğini bizden esirgemeyen ve Sosyal Tesisi bize bu gece için hizmetimize sunan Ünye Belediye Başkanımız Sayın Tavlı’ya da teşekkür edebilmek adına etkinlik düzenledik. Başkanımızdan söz aldık; depremzedeler için konser yapacağız. Tüm masraflar belediye başkanımızdan olacak. Bize otobüs verecek bizi ilgili yerlere gönderecek. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Kesime Bozkurt, desteklerinden dolayı Başkan Hüseyin Tavlı, AK Parti Kadın Kolları Üyesi Nazlı Tavlı, Alevi Dedesi Emrah Çolak ve koroyu çalıştıran Ünye Endüstri Meslek Lisesi Müzik Öğretmeni Recai Mercan’a da teşekkür ederek plaket takdim etti.

Programda Semah Ekibi Hocası Emre Duman koordinesindeki semah gösterileri sergilendi. 

Gecede Sanatçı Ersan Ordulu’nun türküleri ve Şef Recai Mercan yönetimindeki Koro, dinleyicilerden tam not aldı.

  • Perşembe 28.5 ° / 18.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.6 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 29 ° / 18.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    10591,98%-0,23
  • DOLAR

    40,45% 0,10
  • EURO

    47,46% -0,16
  • GRAM ALTIN

    4437,89% -0,45
  • Ç. ALTIN

    7108,96% 0,57

Ordu

24.07.2025

  • İMSAK 03:21
  • GÜNEŞ 05:10
  • ÖĞLE 12:40
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:41
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593