Ücretsiz çamaşırhane için imzalar atıldı

Ücretsiz çamaşırhane için imzalar atıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi içerisine kurulacak olan ve öğrencilere ücretsiz çamaşırhane hizmeti verecek projenin imzasını attı.

Ordu Üniversitesi içerisinde öğrencilerin kullanması için kurulacak ücretsiz çamaşırhane projesi için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş arasında protokol imzalandı. 

Başkan Güler, yaptıkları yatırımlarda öğrencileri unutmadıklarını söyledi.

Protokolün detaylarını paylaşan Başkan Güler, “Ordu’ya değişim ve dönüşümü yaşatırken gençleri de unutmuyor, öğrencilerimize hitap eden yatırım ve projelere desteklerimizi veriyoruz. İmzaladığımız protokolle kampüs içerisine öğrencilerin erişimine uygun bir alanda çamaşırhane kurarak hizmet vermeye başlıyoruz. Ülkemizin farklı yerlerinden Ordu’ya gelen üniversite öğrencilerimizin kullanımına açılacak olan çamaşırhane öğrencilerimize hijyenik bir hayat sunacak. Buradan alacakları ücretsiz hizmet ile kıyafetlerini yıkayacak olan öğrencilerimiz, kurutarak ütüleme imkanına da sahip olacaklar.”

Güler ayrıca, üniversite öğrencilerinin bu işlemleri yaparken alanda vakit geçirebilmeleri için ücretsiz şekilde istifade edebilecekleri internet ve kütüphane hizmeti de yer alacağını sözlerine ekledi.   

Ünye Kent Haber

Bülten