Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol yatırımlarına Ulubey ilçesinde de devam ediyor. İlçede bugüne kadar 120 kilometre yol ağı asfalt ve beton yolla buluşturulurken, şimdi de vatandaşların yıllardır beklediği Uzunmahmut–Ören grup yolunda çalışmaların sonuna gelindi.
Toplam 3,2 kilometre uzunluğundaki grup yolu, mevcut bozuk ve tozlu halinden kurtarılarak modern bir görünüme kavuşturuluyor. Asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla yol, Uzunmahmut ve Ören Mahallelerinin yanı sıra Başçardak ve Çubuklu Mahallelerine de hizmet verecek.
Yol çalışmalarını takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, göreve geldikleri günden bu yana kırsal bölgelerde ulaşım altyapısını güçlendirdiklerini vurgulayarak, “Her ilçemizde vatandaşlarımızın yıllardır beklediği yolları birer birer tamamlıyoruz. Ulubey’de de modern ulaşım standartlarını yaygınlaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten ekipler, kısa sürede yolu vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyor.
Yıllardır ulaşımda zorluk çektiklerini belirten mahalle sakinleri, yolun asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e teşekkür etti.
Yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla Uzunmahmut–Ören grup yolunun bölge halkının hizmetine açılması bekleniyor.
Ünye Kent / Haber Merkezi
14155,46%0,76
42,69% 0,23
50,15% 0,06
5897,70% 0,71
9533,17% 2,62
Ordu
13.12.2025