Tarih: 13.10.2024 16:14

Ünye 1957 Spor kendi evinde kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Ligin ilk maçında Trabzon deplasmanından da puanla dönerek lige moralli başlayan yeşil beyazlı ekip, kendi evinde de çıktığı ilk maçı alarak lige iddialı devam ediyor. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’da mücadele eden Ünye 1957 Spor, Ünye Şehir Stadı’nda 13 Ekim 2024 Pazar günü Kars 36 Spor’u konuk etti. 

Karşılaşmayı Ahmet Köse yönetirken; yardımcılıklarını ise Mustafa Başol Sorgunlu, Muhammed Buğra Karaca ve Bilal Yaşar yaptı; Mustafa Sandalcılar ise gözlemci olarak yer aldı. 

Ligde taraftarı önünde ilk sınavına çıkan yeşil beyazlı ekip sahaya Kadis, Edis, Özkan, Yasin, İmam, Birkan, Ayhan, Yasin. D, Hakan, Yiğit, Oğuzhan  11’lisiyle indi.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçta yeşil beyazlı ekip 90+6. dakikada 9 numaralı oyuncusu Hakan Doğan’ın attığı kritik golle maçın skorunu belirleyen gole imza attı ve 3 puanı kaptı. 

-Kırmızı kart gölgesinde gelen galibiyet -

Maçın en dikkat çeken anlarından biri, Ünye 1957 Spor’dan Yiğit Kadıoğlu'nun 90+1. dakikada gördüğü kırmızı kart oldu. Eksik kalan Ünye 1957 Spor, buna rağmen son dakikalarda baskısını arttırarak galibiyet golünü bulmayı başardı.  

Bu sonuçla Ünye 1957 Spor, puanını 6’ya çıkararak ligde 2. sıraya yükseldi ve Play-Off yarışında iddialı konuma geldi. 

Kars 36 Spor ise sahadan mağlubiyetle ayrılarak kritik bir kayıp yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —