Ünye 1957 Spor’dan taraftara çağrı!

Ünye 1957 Spor’dan taraftara çağrı!

Bal 2.Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, deplasman galibiyetiyle iddialı başladığı lige, evinde konuk edeceği Kars 36 Spor maçıyla devam etmek istiyor. Ücretsiz olacak maç için 12. adam olan taraftarlara, destek çağrısı yapıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)  2. Grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor, 2. Hafta maçında 13 Ekim 2024 Pazar günü Ünye Şehir Stadında saat 13:00’da Kars 36 Spor’u konuk edecek. 

Lige, Trabzon deplasmanında Ortahisar FSK maçında aldıkları 1-0’lık galibiyetle 3 puanla başlayan yeşil beyazlı ekip, evinde çıkacağı ilk maçta taraftar desteği görmek istiyor. 

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Meltem Gülay, basına yaptığı açıklamada, takımın yeni sezona tüm hazırlıklarını tamamlayarak eksiksiz başladığını, bunun meyvesini de ligin ilk maçında Ortahisar deplasmanında güzel bir futbol ortaya koyarak aldığını söyledi. 

Yeşil beyazlı kulübün moralli başladıkları ligde bu hafta Kars 36 Spor’u konuk edeceğini hatırlatan Gülay, kendi evinde rakibinin karşısında güçlü olmak istediklerini, bunun için de taraftar desteğinin önemli olduğunu söyledi. 

Ünye 1957 Spor – Kars 36 Spor maçının biletlerinin ücretsiz olacağını da belirten Gülay, şu açıklamayı yaptı:

“Takımın 12. adamı olan taraftarımızı maçlarımızda güçlü bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği bizim gücümüz. Mutlak galibiyet parolasıyla kendi sahamızda konuk edeceğimiz Kars 36 Spor’u, taraftarımızın gücüyle yenerek lige bomba gibi devam etmek istiyoruz. Tüm Ünyelileri bu keyifli maçı izlemeye davet ediyoruz.”

Ünye Kent Haber 

Yücel ARSLANTEKE