Tarih: 03.07.2025 09:22

Ünye Belediyesi’nden Akkuş Belediyesine Dijital Arşiv sistemi eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Akkuş ilçesinde, belediye hizmetlerinin dijitalleşmesi kapsamında önemli bir adım atıldı. Ünye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından, Akkuş Belediyesine dijital arşiv sisteminin geliştirilmesi ve etkin kullanımı amacıyla eğitim verildi.

Eğitim kapsamında, Akkuş Belediyesi karar organlarınca alınan kararların dijital ortamda üretilmesi, elektronik imzalanması ve güvenli bir şekilde arşivlenmesi yöntemleri ele alındı. Böylece belediyenin bürokratik süreçlerinde hız, şeffaflık ve etkinlik artırılması hedefleniyor.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, eğitim sonrası yaptığı açıklamada, "Dijital arşiv sistemimizin geliştirilmesi için Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ve Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Yücel Doğan'a teşekkür ediyorum. Aldığımız bu eğitimle, belediyemizin karar süreçlerini daha modern ve etkili bir şekilde yönetmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ünye Belediyesi'nin sağladığı teknik destek ve bilgi paylaşımıyla Akkuş Belediyesi, dijital dönüşüm yolunda önemli bir adım atmış oldu. Bu iş birliği, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve güvenilir biçimde sunulmasına katkı sağlayacak.

Ünye Kent /Haber Merkezi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —