Tarih: 15.03.2025 12:42

Ünye Fevzi Çakmak Ortaokulu, Puanlı Atletizm’de il şampiyonu…

Facebook Twitter Linked-in

Altınordu ilçesi Eskipazar Atletizm Sahası’nda düzenlenen 2024-2025 Okul Sporları Puanlı Atletizm İl Birinciliği Müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Küçükler (Kız-Erkek) kategorilerinde yarışan atletler, en iyi derecelerini elde edebilmek için büyük bir azimle mücadele etti.

Zorlu yarışlar sonucunda dereceye giren takımlar belli olurken, sporcuların gösterdiği performans büyük beğeni topladı. Müsabakalarda başarılı olan sporcular, Ordu’yu grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

-Küçükler kategorisinde şampiyonlar -

Yarışmalar sonucunda Küçük Kızlar kategorisinde Fatsa Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu birinci olurken, Fatsa Bolaman Ortaokulu ikinci, Altınordu Başöğretmen Ortaokulu ise üçüncü sırada yer aldı. Ünye Fevzi Çakmak Ortaokulu il üçüncüsü oldu.

Küçük Erkekler kategorisinde Ünye Fevzi Çakmak Ortaokulu şampiyon olurken, Fatsa Yalıköy Ortaokulu ikinci, Altınordu Başöğretmen Ortaokulu ise üçüncü oldu. Fatsa Bolaman Ortaokulu da yarışmalarda dikkat çeken ekiplerden biri oldu.

Müsabakalara Antrenörü Nuhcan Alemdar’la hazırlanan Meçhul Asker Ortaokulu 5/E sınıfı öğrencisi Ali Eymen Çakır Küçükler Uzun Atlamada il 3.sü oldu. Sporcunun madalyası Antrenörü Nuhcan Alemdar tarafından verildi.

-Genç atletler göz doldurdu -

Organizasyon boyunca sporcuların hırsı ve azmi dikkat çekerken, antrenörler ve aileler de tribünden büyük bir heyecanla yarışları takip etti. Yetkililer, yarışmaların oldukça çekişmeli geçtiğini ve genç sporcuların ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılara imza atabileceğini belirtti.

Puanlı Atletizm İl Birinciliği Müsabakaları, sporcuların deneyim kazanmaları açısından önemli bir fırsat sunarken, dereceye giren ekipler grup müsabakalarında Ordu’yu temsil edecek. Küçük Erkekler kategorisinde il birincisi olan Ünye Fevzi Çakmak Ortaokulu 11-13 Nisan 2025 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan bölge finallerinde Ünye’yi ve Ordu’yu temsil edecek.

Ünye Kent / Ömer Güney 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —