Ünye Kadın Takımı, Amed deplasmanında galibiyet hedefliyor

Ünye Kadın Takımı, Amed deplasmanında galibiyet hedefliyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde deplasmanda Amed Sportif Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak Ünye Kadın Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü Volkan Bozkut, deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Ünye Kadın Spor Kulübü, ligin dördüncü haftasında hafta sonu deplasmanda oynayacakları Amed Sportif Kadın Futbol Takımı maçının hazırlıklarını Ünye Cevizdere Spor Kompleksinde sürdürdü. 

Ünye Kadın Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü Volkan Bozkurt, AA muhabirine, lige 3-0'lık Bornova Hitabspor galibiyetiyle başladıklarını, ikinci hafta Galatasaray maçını bay geçirdikleri için hazırlık maçıyla değerlendirdiklerini, üçüncü hafta maçında konuk ettikleri Fenerbahçe Petrol Ofisi karşısında 5-0’lık yenilgi aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından takımın hatalarından ders çıkardığını belirten Bozkurt, “Fenerbahçe karşılaşması bizim için kötü geçti. Fenerbahçe ile oynuyorsunuz sonuçta. Biraz hata yapmış olabiliriz. Hatalarımızdan ders aldık. Bireysel hataları biraz fazla yaptık. Yediğimiz gollerin 4’ü yaptığımız hatalardan dolayı. Ama ders aldık, çalışmalarımızı o yönde yaptık.” diyerek takımın eksiklerini tamamladıklarını söyledi. 

Teknik Direktör Bozkurt, deplasmanda oynayacakları Amed Sportif Kadın Futbol Takımı maçlarını izleyip, takip ettiklerini, kazanabilecek bir maç olduğunu  belirterek, “Çalışmalarımızda bugün biraz daha taktiksel çalışacağız. Cuma günü biraz daha duran top ve şut çalışacağız. Çalışmalarımızı yarın ki antrenmanla birlikte tamamlayıp, akşam yola çıkacağız. Oraya gidip cesurca savaşmamız, mücadele etmemiz lazım. Bunları gerçekleştirirsek ki benim takımım normalde böyle oynayan bir takım. Böyle oynarsak oradan puan veya puanlarla döneriz.” ifadelerini kullandı. 

Bozkurt, takımda Fredrıca Torkudzor’un çapraz bağ yırtığı ve Andela Krıcak’ın üst adalesinde yırtık olması nedeniyle sakatlıklarının olduğunu ve bir süre maçlara çıkamayacaklarını sözlerine ekledi.

Futbolcu Sevilay Duman’da Diyarbakır deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Biz her zaman hazırız. Ama istemediğimiz şeyler olabiliyor. Diyarbakır’a gidip 3 puanla dönmek istiyoruz. Takım hazır, çalışmalarımız devam ediyor. Elimizden geleni yapacağız. Antrenmanlarımız keyifli geçiyor. Taktik açısından hocalarımız üst düzeyde çalışma yaptırıyor. İki tane sakatlığı devam eden arkadaşımız var. Eksikliğini hissedeceğiz. Ama boşlukları doldurmak için de elimizden geleni yapacağız. Her maça kazanma isteği ile çıkıyoruz. Tüm maçlara da öyle çıkacağız. İstediğimiz sonuçları alarak devam etmek istiyoruz.

Ünye Kadın Takımı 27 Eylül Cuma günü yola çıkıyor.

Ünye Kent Haber

Yücel ARSLANTEKE