Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Karadeniz İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi arasında imzalanan protokolle, oda üyeleri ve birinci derece yakınları işitme cihazı hizmetlerinden yüzde 25 indirimli yararlanabilecek.
Oda ile Karadeniz İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, odaya kayıtlı üyeler ile birinci derece yakınları, işitme cihazı satış ve uygulama hizmetlerinden yüzde 25 indirimli faydalanabilecek.
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan, imzalanan protokolün üyelerin sağlık hizmetlerine daha kolay ve ekonomik şartlarda erişimini amaçladığını söyledi.
Özkan, “Esnaf ve sanatkârlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu protokolün üyelerimiz ve aileleri için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Karadeniz İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi yetkilileri de yapılan iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, oda üyelerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade etti.
Ünye Kent / Burak KAYMAK
16520,70%-0,79
43,49% 0,00
51,41% -0,36
6605,73% -2,68
11372,06% -2,17
Ordu
02.02.2026