Ünye Madeni Eşya Odası aile iftarında buluştu
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın iftar programında yönetim, denetim ve yedek kurul üyeleriyle aileleri bir araya geldi. Oda Başkanı Ali Özkan, "Birlik ve beraberliğimiz güçlendikçe odamızın çalışmaları da daha verim
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ramazan ayı dolayısıyla yönetim kadrosu ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi.
Samimi ve sıcak bir atmosferde düzenlenen programda, esnaf temsilcileri ve aileleri aynı sofrada buluşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
"Ramazan paylaşma ve kardeşliktir"
İftar programında katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Oda Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayının manevi ikliminin önemine dikkat çekti.
Ramazan'ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Özkan, şunları kaydetti:
"Bu mübarek ayda yönetim, denetim ve yedek kurul üyelerimiz ile kıymetli ailelerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimiz güçlendikçe odamızın çalışmaları da daha verimli olacaktır. Biz büyük bir aileyiz ve bu dayanışma ruhu en büyük gücümüzdür."
Dualar eşliğinde sona erdi
İftar yemeğinin ardından yapılan dualarla devam eden program, üyeler ve aileleri arasındaki samimi sohbetlerle sona erdi.
Organizasyona katılan üyeler, bu tür buluşmaların esnaf camiası içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek, Oda yönetimine teşekkürlerini iletti.
Ünye Kent / Haber Merkezi
- Çarşamba 11.7 ° / 4.6 ° false
- Perşembe 12.1 ° / 6.1 ° false
- Cuma 12.1 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
-
BIST 100
16305,49%0,32
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,23% 0,39
-
GRAM ALTIN
7063,89% -0,68
-
Ç. ALTIN
11551,39% -0,28
Ordu
18.03.2026
- İMSAK 05:04
- GÜNEŞ 06:29
- ÖĞLE 12:42
- İKİNDİ 16:04
- AKŞAM 18:45
- YATSI 20:04



