“Ünye Meydanı’nın altı otopark olacak”

“Ünye Meydanı’nın altı otopark olacak”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye’de yaşanan otopark sorununu çözmek için Cumhuriyet Meydanı’nın altına otopark yapmayı planladıklarını açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Başkanlığında Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Güler, yapılan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlçelerdeki otopark sorunlarının çözmek için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Güler, Ünye ilçesinde meydan altını otopark olarak yapmak istediklerini belirtti. 

Çalışmayla ilgili Başkan Güler, “Sadece Altınordu ilçemizde değil, diğer ilçelerimizde de bu otopark sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sıkıntıyı yaşadığımız ilçelerimizden birisi de Ünye ilçemiz. Ünye ilçemizde bu sorunu ortadan kaldırmak için kent meydanın altına otopark yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ünye Kent / Haber Merkezi