Ünye’de hastanede mesai dışı poliklinik başladı!

Ünye Devlet Hastanesi yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlattı.

Sağlık 3.07.2024 18:27:00 1045 0
Ünye’de hastanede mesai dışı poliklinik başladı!

Hastanede, temmuz ayında Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 branşta 6 hekimle dönüşümlü olarak hafta içi saat 17:00-19:00 saatleri arasında bu sağlık hizmeti verilecek. 

Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr  adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar, “Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmek.” dedi. 

Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planladıklarını belirten Başhekim Yılmaz Dündar; sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. 

Ünye Devlet Hastanesi’nde yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlatıldı.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, basına yaptığı yazılı açıklamada, mesai saatleri içerisinde çeşitli nedenlerle poliklinik hizmeti alamayan vatandaşların bu durumlarını göz önünde bulundurarak mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti planladıklarını söyledi. 

-Hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında -

Temmuz ayı itibariyle hastanede artık 5 branşta 6 hekimle mesai dışı poliklinik hizmetinin başladığını belirten Dündar, şu açıklamayı yaptı:

“Mesai dışı çalışma uygulaması kapsamında temmuz ayında Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 branşta 6 hekimimizle dönüşümlü olarak bu hizmet devam edecek. Mesai dışı vatandaşlarımız rahat bir şekilde bu hizmetimizden yararlanabilirler. Polikliniklerimiz hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.”

-Poliklinik önlerinde yığılmam olmaması için randevu alın! -

Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr  adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar, “Poliklinik hizmetiyle birlikte Röntgen, MR, Bilgisayarlı Tomografi gibi görüntüleme hizmetlerimizin yanı sıra laboratuvar ve diğer sağlık hizmetlerimiz de vatandaşlarımızın hizmetine devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planladıklarını belirten Başhekim Yılmaz Dündar; sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı: 

“Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmek. Tabip ve diğer sağlık personeli gibi mevcut sağlık insan gücü kaynağından optimum düzeyde faydalanılarak hastanelerimizde etkin, zamanında ve hasta beklentisinin azami ölçüde karşılanabildiği bir sağlık hizmeti sunumunun sağlanabilmesi ve acil servislerdeki hasta yoğunluğunun azaltılabilmesi amacıyla mesai dışı poliklinik uygulamasını destekliyoruz.”  

Ünye Kent Haber 

 


  • Pazar 24.7 ° / 18.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 28 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87

Ordu

07.07.2024

  • İMSAK 02:59
  • GÜNEŞ 04:57
  • ÖĞLE 12:38
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 20:10
  • YATSI 21:59
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593