Ünye’de Karadeniz Off-Road Kupası 4. ayak yarışı nefes kesti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 17. Karadeniz Off-Road Kupası 4. ayak yarışı, Ünye’de gerçekleştirildi.

Spor 6.10.2024 20:19:00 340 0
Ünye’de Karadeniz Off-Road Kupası 4. ayak yarışı nefes kesti

Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü’nce (ÜNOFF) düzenlenen yarış, Ünye Belediyesi ev sahipliğinde Sahilköy Mahallesi eski havaalanında özel olarak hazırlanan alanda yapıldı.

Yarışta sporcular, off-road araçlarıyla parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamak için mücadele etti.

Organizasyon ekibince zorlaştırılan parkurda mekanik arıza sebebiyle yarışı bitiremeyen araçlar, çekici ve iş makineleriyle pistten çıkarıldı. Yarışta bir araç ise kaza sonrası yarışı tamamlayamadı.

29 araçla 58 sporcunun mücadele ettiği yarış, protokol üyelerinin dereceye girenlere ödüllerini verdiği ödül töreniyle sona erdi.

Yarışlarda ayrıca TEKNOFEST fuarı ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü Başkanı Alper Argan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarışa katılan sporculara ve ilgiyle takip eden vatandaşlara teşekkür etti.

-Ünye bugün tarih ve destan yazdı-

Başkan Argan, sözlerine şöyle devam etti; “Bugün bizleri yalnız bırakmayarak il, ilçe ve yurt dışından katılım sağlayan kulüplerimiz sayesinde yarış alanımızı mahşeri bir kalabalıkla tüm otomobil sporseverlerin ve Ünyeli vatandaşlarımızın katılımıyla Ünye bugün tarih ve destan yazdı. Teşekkürler Ünye” dedi.     

-“Ünye’de off road yarışlarının her geçen gün kabulünün artarak devam ettiğini görüyoruz”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Ata sporumuz olan at yarışlarını organize ediyoruz ve düzenliyoruz. Ama günün ve çağın teknolojisiyle birlikte offroadında vatandaşlar tarafından müthiş ilgisine burada hep birlikte şahit olduk. Ünye’de başlattığımız bu off road yarışlarının her geçen gün kabulünün artarak devam ettiğini, vatandaşlarımızın da ilgisinin de ciddi anlamda arttığını görüyoruz. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıl yine böyle güzel bir organizasyonda buluşmak üzere dedi.  

Kaymakam Ayhan Işık, güzel ve keyifli bir program olduğunu  söyleyerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışlarda emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Genel klasman birincisi Pilot Ömer Faruk Seven ve Co-Pilot Fuat Bezölçen, ikinci Pilot Yakup Çimiç ve Co-Pilot Adem Paç ve üçüncüleri Pilot Mirza Nakashidze ile Co-Pilot Sulkhan Kontcelidze ve Pilot Erdinç Türkmen ile Co-Pilot Suavi Erdin olurken kupalarını Ünye Kaymakamı Ayhan Işık takdim etti.

S4 Klasmanı birincisi Pilot Ömer Faruk Seven ve Co-Pilot Fuat Bezölçen, ikinci Pilot Erdinç Türkmen ile Co-Pilot Suavi Erdin ve üçüncü Pilot Mirza Nakashidze ile Co-Pilot Sulkhan Kontcelidze olurken kupalarını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı takdim etti.

S3 Klasmanı birincisi Pilot Yakup Çimiç ve Co-Pilot Adem Paç, ikinci Pilot Oğuzhan Mercan ve Co-Pilot Tuğçe Mercan, üçüncü Pilot Sadık Pilot ve Co-Pilot  Hülya Polat olurken kupalarını Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü Başkanı Alper Argan takdim etti.

S2 Klasmanı birincisi Pilot Mohammadreza Sabouri ve Co-Pilot Abbas Ghadiri, ikinci Pilot Ghasem Vakili ve Co-Pilot Mohsen Babaei, üçüncü Pilot Aydın Kaya ve Co-Pilot Onur Örneker olurken kupalarını Lassa Bbridgestone Bölge Şefi Kağan Kahramanoğlu takdim etti.

S1 Klasmanında ise yarışı tamamlayabilen araç olmadı.

Best Etap Türkiye Yüzyılı Kupası ise Pilot Ömer Faruk Seven ve Co-Pilot Fuat Bezölçen’e Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başaknı Hüseyin Tavlı takdim etti.

Yarışı, Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve vatandaşlar izledi.

Ünye KENT Haber

Ömer GÜNEY


  • Pazartesi 31.5 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Salı 21.2 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

Ordu

07.10.2024

  • İMSAK 05:00
  • GÜNEŞ 06:24
  • ÖĞLE 12:21
  • İKİNDİ 15:33
  • AKŞAM 18:08
  • YATSI 19:27
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593