ÜSTP önerdi, Tabakhane Deresi yaya kaldırımına kent mobilyaları yerleştirildi

ÜSTP önerdi, Tabakhane Deresi yaya kaldırımına kent mobilyaları yerleştirildi

Ünye Sivil Toplum Platformu’nun önerisiyle Tabakhane Deresi Doğu Yakası yaya kaldırımına kent mobilyaları yerleştirildi, Gençlik Merkezi’ne ulaşım kolaylığı sağlayacak olan yaya köprüsü vatandaşların kullanımına açıldı.

Ünye Sivil Toplum Platformu (ÜSTP), mart ayında alınan kararlar doğrultusunda hayata geçen projeleri bir bir açıklıyor.  Bu kapsamda Tabakhane Deresi Doğu Yakası yaya kaldırımına kent mobilyaları yerleştirildi.

ÜSTP 7. Dönem Başkanı Alper Argan, platformun mart ayı toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Tabakhane Deresi Doğu Yakası yaya kaldırımına kent mobilyalarının yerleştirildiğini belirterek, “Vatandaşların dinlenme ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan talep üzerine, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye 6 adet bank monte edildi. Ünye Sivil Toplum Platformu yetkilileri olarak, talebi kısa sürede karşılayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Hatipoğlu'na ve Park ve Bahçeler Dairesi Ünye Şubesi ekiplerine teşekkür ederiz.” dedi.

Argan ayrıca, önceki dönemlerde gündeme getirilen ve Ünye Gençlik Merkezi’ne ulaşım kolaylığı sağlayacak olan yaya köprüsünün de vatandaşların kullanımına açıldığını belirterek, “Tabakhane Deresi üzerine inşa edilen köprü, Devlet Su İşleri’nin katkılarıyla tamamlandı. Ünye Sivil Toplum Platformu, projeye destek veren DSİ’ye teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Argan, köprünün aydınlatması konusunda ise belediye ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Ünye Sivil Toplum Platformu’ndan yapılan açıklamada, “Daha mutlu ve yaşanabilir bir Ünye için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.” denildi.

Ünye Kent / Haber Merkezi