Ordu Valisi Muammer Erol, mübarek Üç Aylar’ın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali Erol, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan bu mübarek zaman diliminin, gönüllerin arınmasına, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine ve birlik ruhunun pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.
Vali Erol, mesajında mübarek Üç Aylar’a ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan bu mübarek atmosferi hep birlikte karşılamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Recep, Şaban ve Ramazan aylarının insanın kendine dönmesi, ihmal ettiklerini fark etmesi ve kalbini muhasebeye çekmesi için ilahî bir fırsat sunduğunu vurgulayan Erol, Üç Aylar’la birlikte paylaşma duygusunun arttığını, gönüller arasındaki mesafelerin azaldığını ve sevginin derinleştiğini kaydetti.
Mesajında, Müslümanların en büyük arzusunun Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetine ulaşmak olduğuna dikkat çeken Vali Erol, bu mübarek gün ve gecelerde samimi bir kalple dua edilmesi gerektiğini belirtti. Erol, ülkenin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerin rahmetle anılması, birlik ve beraberliğin güçlenmesi ve huzurun daim olması yönünde temennilerde bulundu.
Vali Muammer Erol, mesajını şu sözlerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Üç Aylar’a ulaşmanın mutluluğunu değerli Ordulu hemşehrilerimizle paylaşıyor, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine barış, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
Ünye Kent / Haber Merkezi
14171,21%-0,41
42,81% 0,04
50,37% 0,43
6092,39% 2,02
9752,45% 1,12
Ordu
22.12.2025