Yeni Kadınlar Plajı ve mesire alanı hizmete açıldı

Ünye Belediyesi Çınarsuyu Mevkiinde plaj, otopark, cankurtaran, mesire alanları, çocuk oyun alanı, fitness alanı, duşlar, mobil kafeterya olmak üzere birçok hizmeti verdiği yeni Kadınlar Plajını açtı.

Siyaset 14.07.2024 17:16:00 1949 0
Yeni Kadınlar Plajı ve mesire alanı hizmete açıldı

Ünye Belediye Başkanı Tavlı, kadınların güzel vakit geçirebilecekleri, denize can güvenliği içerisinde girebileceği bir plajı Ünye’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. 

Başkan Tavlı, “Burada sadece denize girilmeyecek. Burayı mesire alanı ve yaz kış aktif olarak kullanabileceğimiz bir hizmet altyapısına dönüştüreceğiz.” diyerek bölgeyi kış mevsiminde de canlı tutacak yatırımların yapılacağını müjdeledi.

 

Ünye Çınarsuyu mevkiinde 30 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen yeni Kadınlar Plajı plaj, otopark, cankurtaran, mesire alanları, çocuk oyun alanı, fitness alanı, duşlar, ıslak zeminler, mobil kafeterya gibi çok sayıda hizmetle açıldı. 

-Kaymakamdan belediyeye teşekkür - 

Açılış programına katılan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Bu güzel hizmeti ilçemize kazandıran Ünye Belediyemize teşekkür ediyorum.” diyerek Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve ekibini kutladı.

- Ünye Kadınlar Plajı, yaz kış kullanılabilecek alana dönüştürülecek - 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, öncelikleri arasında bu bölgede sosyal belediyeciliğin öne çıkması olduğunu hatırlattı. 

İlçede tarihi çalışmalar anlamında bir atılım yaptıklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye Kalemizde restorasyonlarla tarihi canlandırıp yeniden hayata geçirerek turizmin yeni destinasyonları oluşturmaya çalıştık. Binicilik tesislerimiz, Asarkaya Kent Ormanımız ve sahil düzenlemeleri ile birlikte şehrin turizm destinasyonlarını çoğaltarak Karadeniz’in incisi olan Ünye’mizi çok daha fark edilebilir hale dönüşmesi, şehrimize gelenlerin memnuniyet içinde ayrılması, oturanların memnuniyet içinde oturmaları için çalışıp gayret ediyoruz.” dedi. 

Belediye Başkanı Tavlı, kadınların güzel vakit geçirebilecekleri, denize can güvenliği içerisinde girebileceği bir plajı Ünye’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Burada sadece denize girilmeyecek. Burayı mesire alanı ve yaz kış aktif olarak kullanabileceğimiz bir hizmet altyapısına dönüştüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 

-“Kadınlar Plajı sosyal belediyecilik anlamında atılımlarının bir nişanesi” -

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye Kadınlar Plajı’nın Ünye Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında atılımlarının bir nişanesi olduğunu ifade etti. 

Ünye Belediyesi’nin son dönemde yapıp hizmete açtığı sosyal tesislerin bölgede dikkat çektiğini vurgulayan Başkan Alparslan, Ünye’nin turizm şehri olma yolunda önemli mesafeler kat ettiğini ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Kadınlar Plajı ve diğer sosyal tesislerimiz ki Asarkayamız, Atatürk Parkımız son dönemde yıldızı parlayan tesisler olmuştur. Ünye Akkuş Niksar yolu çok hızlı devam ediyor. İç Anadolu’nun Niksar, Tokat, Sivas ve bölge illeri buraya bağlanacak ve kısa zamanda yol sonuçlanacak. Bu yolumuzda sonuçlandığında Ünye’miz bir turizm şehri olacağını biliyoruz. Ünye Limanı ve OSB’de de son noktadayız. Bunlarda tamamladığında Ünye’mizin turizm açısından, sanayi açısından daha da yaşanabilir bir şehir olacak. Bu anlamda sosyal tesislerle yaşanabilir bir Ünye’yi oluşturan Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya şükranlarımı sunuyorum.” 

-“Ünye’mize yaptığı güzel dokunuşlardan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum” -

MHP Ünye ilçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, “Göreve geldiği günden bugüne kadar Ünye’mizi nasıl bir adın daha ileriye götürebilirizin bilinci ile hizmet eden Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya Ünye’mize yaptığı bu güzel dokunuşlardan dolayı olarak MHP Ünye ilçe Başkanı olarak teşekkürü bir borç biliyorum.  Kendisi göreve geldiği o günden bugüne kadar Ünye’mizi aklına, fikrine ve gönlüne kazıyarak, hizmet etme aşkı ile bu süreci tamamlarken, bizlerde MHP olarak yanında sonsuza kadar duracağız.” mesajı vardı.

-“Kadınlarımız için çok güzel bir plaj oldu” -

Ünye Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir de, “Ünye Belediyesi çok güzel bir çalışma yaparak kadınlarımız için çok güzel bir plaj oldu. Herkesin burada keyifle güzel bir sezon geçirmesini diliyorum.” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından Yeni Kadınlar Plajının açılış kurdelesi kesilerek, alandaki hizmetler gezildi. 

Ünye Gölevi Mahallesinde daha önce Kadınlar Plajı olarak hizmet verilen alanın aile plajı olarak hizmet vermeye devam edeceği belirtildi. 

Ünye Kent Haber 

 


  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

Ordu

08.09.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:31
  • İKİNDİ 16:07
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:19
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593