ARİF TAKICI


Amerika ve Batılı Ülkeler Zıvanadan Çıkmış


Paris Olimpiyatları açılış törenlerinde kültürel edepsizliğe dönüşen sapkınlık ilk değil… Sonda olmayacak. Küresel sapkın hegemonya arkasındaki küresel ekonomiyi de yöneten Siyonizm’in dünyayı dönüştürme programını Paris olimpiyat açılışında sahneye koydu.

 LGBT sapkınlığının Olimpiyat sosuyla Dünya’ya kabul ettirilmesi operasyonu sergilendi Paris’te, hem de hiç çekinmeden tüm kitabi dinlere hakaret edilmesi pahasına.

Törende, Leonardo Vinci’nin Hz İsa ve havarilerini tasvir ettiği son akşam yemeği tablosunun trans karakterlerle canlandırılması, LGBT figürlü dans gösterisi sadece Müslümanların değil, Hıristiyan dünyasın dada birçok kesimin tepkisini çekti. 

Eşcinsel lobinin etkin paydaşlarıyla utanç duvarlarını aşarak sergilediği edepsizlikler zinciri, Olimpiyat komitesi ve Fransa’nın yüzüne bir gün gerçeğin ve tarihin tokadı olarak inecektir mutlaka.

Dünyada şu anda yoğun şekilde ahlak çürümesi var. Geleceği emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitimine dikkat etmeliyiz. Edepsizliğin kol gezdiği küresel ahlak erozyonundan gençlerimizi uzak tutmak aile ve devletin tüm kurumlarının en mühim görevidir.

Sermayeyi elinde tutan küresel ahlaksızlık çetesi dinsiz leşmiş dünya insanlar sürüsünü hegemonyaları altına alarak Dünya İmpatorluğu kurmak istiyorlar. Ya onların kölesi olmak, ya da onlarla savaşmak kaçınılmaz gerçek olarak karşımızda duruyor.

İsrail’i yönetenler, Masonlar ve Siyonistler bu zincirin görünen halkalarıdır… Ancak görünmeyen halkaları görünenden çok daha fazladır.

Bu halkanın aktörlerinden biri olan İsrail terörist Başbakanı Netenyahu’nun ABD Temsilciler Meclisindeki bir saatlik konuşmasında 57 defa alkışlanması, benim birçok kez dile getirdiğim Amerika’nın birleşik devletler değil,  birleşik Amerika şirketler çetesi olduğu tezimi doğruluyor.

İnanılır gibi değil. Kırk bin sivili katleden bir caninin orada alkışlanması değil, tutuklanması gerekirdi.

O zaman Putin’e neden ambargolar uyguladınız, Putin suçlu da, Netenyahu masum mu?

Arap âlemi İsrail katliamına sağır ve dilsiz. İplerini tutan ağalarının öfkesinden korkuyorlar.

Ama durun, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.  Milli değerlerinizi ipotek bıraktığınız ağa paşalarınız bir gün gelir İran Şahı Rıza Pehlevi’yi, Saddam’ı, Enver Sedat’ı harcadıkları gibi sizi de bozuk para gibi harcarlar.

  Bunlar İngilizlerle bir olup Osmanlıyı arkadan vuran Mekke Şerifi Hüseyin’i de kullanma tarihi geçince harcadılar da, Ummanda pişmanlık hezeyanlarının şiddetinde azap içinde, Türklere hainlik yapmamalıydım itirafını sayıklayarak vermişti son nefesini.

Geçenlerde CHP sözcüsü Filistin Devlet Başkanı Abbas’ı Türkiye davet edelim, mecliste konuşsun ifadesinde bulundu.

 Sayın Cumhurbaşkanı bu ifadeye binaen: Size kim dedi davet etmediğimizi, davet ettik ama Sayın Abbas gelmedi dedi. Evet, Abbas kendi halkına ve Türkiye’ye değil, İsrail ve Amerika’ya sırtını vermiş.

Karadağ meselesinde Ermenistan’ın, Suriye meselesinde Amerika’nın yanında yer almış Abbas’tan bahsediyoruz.

Filistinlilere sahip çıkmakta en gür nefes Sayın Cumhurbaşkanımızdan çıkıyor… Ancak Sayın Erdoğan’ın: Nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek… İsrail ’ede gireriz mealinde söz etmesini doğrusu tam anlayamadım. İsrail’e arz-ı Mev-dud sözünü ikide bir etmesinden mi, yoksa Filistin’de insanları katletmesinden mi gireriz?  Nasıl, niçin gireriz, orayı pek anlayamadım. 

Doğrusu İsrail ve Amerikan’ın istediği de bu zaten… Savaşı genişletmek ve bölgeye yaymak!

Biz ülkemiz istikbali istiklali için gereken her yere gireriz, saldıranı da ezeriz. Bunda sıkıntı yok!

Ama başkaları uğruna, hele birde birinci dünya savaşında askerimizi kızgın çöllerde susuz bırakanlar uğruna şehit vermek için durup bin düşünmek gerek. Kaldı ki Filistin’e gereken yardımları yapıyoruz zaten.

İsrail’in sülalesinden 60 kişiyi ve üç evladını katlettiği Hamas Lideri Haniye dirayetinden bir şey kaybetmeden kararlılıkla Filistin davasını savunmaya devam ederken, yine İsrail’in kalleşçe operasyonuyla şehit katledilmiştir… Allah’ın rahmetinin üzerine olmasını diliyorum… Cani İsrail yönetimi ve onu destekleyen ABD’yi Allah’a havale ederek özgür Filistin’in en kısa zamanda var olmasını niyaz ediyorum.

   

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593