AV. KORAY MARAL / GURBET ten...


Erden Timur

Avukat


Erden TİMUR, 42 yaşında ve başarılı bir iş insanı.  Galatasaraylı. Altı yıldır kulübün yönetiminde görev almış ve beraber yol yürüdüğü yöneticilerden bazılarına hatalı davranıldığından son iki yıldır yönetime girmemiş ancak Galatasaray Sportif AŞ başkan vekilliği yaparak transfer süreçlerine imzasını atmış, futbol kulübünü bir arada tutan önemli birleştiricilerden birisi olmuş bir insan. Galatasaray için bir şans ve önemli emekleri olan bir insan. Taraftarın sevgilisi. 

Neden Ayrıldı?

Galatasaray yüzlerce yıllık geleneğe sahip, köklü kelimesinin tam karşılığı bir kulüp. Alışkanlıklar, alışılmışlar var haliyle. Erden Timur ise bu alışılmışlıklara, şeffaflığı ve net tavrıyla farklılık getirmiş birisi. Bunu yaparken de Galatasaray‘ın geleneklerine de uyum sağlamış bir tutum sergilemeyi başarmış durumda. Galatasaray’da kulübü babasının malı, kapalı devre bir zenginler, ayrıcalıklılar kulübü sanan, sosyal çevrelerinde sadece bununla övünüp kendisini taraftarın da kulübün de önünde gören bir sınırlı grup Erden Timur‘a cephe almış gibi görünüyor. 

Erden Timur takım için yaptıklarıyla ve yaptırdıklarıyla bu sınırlı statik yapıyı rahatsız edince yalnız bırakılmakla karşı karşıya kalmış, bu çok açık. 

Peki Taraftar Ne der?

Taraftar Erden Timur’a gerek sosyal medyadan anladığımız kadarıyla gerekse Galatasaraylı dostlarla buluştuğumuzda açıkça sahip çıkar halde. Galatasaray Avrupa öncelikli olmak üzere başarılarına devam edecekse elbette bir kişinin varlığına bağlı değildir ancak şu bir kesinki bu dönemde statükocu azınlığa karşı Erden Timur’un varlığı Galatasaray‘a çok şey katacaktır. 

Erden Timur geri dönmeli ya da başkan olarak dönmelidir!

Gurbetten hasretle…

Av. Koray MARAL

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593