Menü Ünye Kent Gazetesi
İSMAİL SARI

İSMAİL SARI

Tarih: 16.09.2021 18:35

YENİ KAYMAKAMIMIZ VE ÜNYE

Facebook Twitter Linked-in

Ünye'miz, konum olarak çok uygun bir cografi konumun sehri olmasina karsin, malesef bu konumuna uygun gelisimini saglayamamis, sanssiz bir sehirdir. Sehirlerin gelisiminde elbet ki insan faktörü çok önemlidir. Yani yönetici kadronun aktivitesi, becerisi, rehberligi ve icraat ruhu, sehir hayatinin çehresini gösterir. Bir de tersini söyleyelim; sehir hayatinin çehresi, yönetici kadronun becerisini gösterir.

       Ünye Kent Ailesi olarak, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü, yeni gelmis Ünye Kaymakami'miz Sayin Ayhan Isik Bey'e "Hosgeldin Ziyareti"ne gittik. Kaymakamligin toplanti salonuna sigmayacak kadar kalabalik bir kadromuzun oldugunu da müsahede etmis olduk ve böyle bir kadronun içinde yer almis olmaktan da son derece memnun olduk. Ali Öztürk Bey'i ve kiymetli esi Hacer Hanimi  bir defa daha tebrik ediyorum. Sayin Kaymakam'imiz Ayhan Isik Bey hakkindaki ilk intibalarimizin da çok olumlu oldugunu belirtmek isterim. Güzel Ünye'miz için hayirli, ugurlu ve basarili olmasini Yüce Allah'dan niyaz ederim.

       Ünye'miz, Ülkemiz'in büyük ilçelerinden birisidir. Büyük ilçelerin kaymakamlari, genel olarak VALI  namzetidirler. Bu kaymakamimiz için de insâallah valilik makamini kismet buyurmasini Allah'dan diliyorum.

       Yeni Kaymakam'imiz Ayhan Isik Bey'in, Ünye'mize  yapilmis hizmetlere daha güzellerini katacagina inancimiz tam olarak, basarilarinin devamini diliyor, bir defa daha güzel ilçemize " HOSGELDINIZ, SAFALAR GETIRDINIZ" diyorum.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —