Avrupa Şampiyonu Yusuf Fehmi Genç Büyükşehir’de

Başkan güler, Avrupa Halter Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan ve 194 kiloluk silkme derecesiyle Avrupa Rekoru kıran Milli Halterci Ünyeli Yusuf Fehmi Genç’i ağırladı.

Spor 24.04.2025 15:36:00 676 0
Avrupa Şampiyonu Yusuf Fehmi Genç Büyükşehir’de

Moldova’nın başkenti Kişinev’de düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda; erkekler 73 kiloda toplam 348 kiloyla Avrupa Şampiyonu olan ve 194 kiloluk silkme derecesiyle Avrupa rekoru kıran Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.

Mehter takımı eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesine gelen Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç’i, diğer branşlarda şampiyonluk yaşayan sporcular yalnız bırakmadı.

-Başkan Güler: “Sporcularımıza desteğimiz devam edecek” -

Elde edilen şampiyonluğun bir tesadüf olmadığını, bunun bir emek ve disiplinli çalışma sonrası elde edildiğinin altını çizen Başkan Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporcularımıza desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

Başkan Güler, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Milli Haltercimiz Yusuf Fehmi Genç, bizi gururlandıran bir sonuç ile şehrimize geldi. Kendisi çalışkan ve kabiliyetli bir sporcumunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde böyle gençlerimizi sonuna kadar desteklemek için karar vermiştik. Çok güzel bir başarı elde etti. Halterde Avrupa Şampiyonu oldu. Bu öyle kolay bir iş değil. Bu şampiyonluk sözlerle ifade edilemez. Ben bu başarıda emeği geçen bütün ekibe teşekkür ediyorum. Milli Sporcumuza da bundan sonraki tüm organizasyonlarda başarılar diliyorum. Her zaman yanında ve desteğimiz sonsuz olacaktır.”

Genç: “Bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz”

Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in desteğini her zaman yanımızda hissettik. Bugün bizi böyle coşkulu bir şekilde karşılamaları beni mutlu etti. Bundan sonra alacağımız başarılarda bunu hep düşünüp daha hırslı ve azimli olacağız. Bayrağımızı her Şampiyona da dalgalandırmak için daha çok çalışacağız. Başkanımıza ve değerli ekibine bu güzel karşılama için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ünye Kent / Haber Merkezi

 

  • Salı 11 ° / 4.7 ° false
  • Çarşamba 13.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15.6 ° / 8.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9237,78%-0,74
  • DOLAR

    38,44% 0,01
  • EURO

    43,90% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4096,33% -0,86
  • Ç. ALTIN

    6613,93% 0,37

Ordu

29.04.2025

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:36
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593