Ünlü sanatçı Volkan Konak, 58 yaşında bir konser sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, sanatçının vefatına ilişkin sosyal medya hesabından “Sahnede gebermiş” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu ifadeler, büyük bir tepkiyle karşılandı. Sanatçının sevenleri ve sosyal medya kullanıcıları, müftünün açıklamalarına sert eleştiriler yöneltti.
Mehmetalioğlu’nun açıklamalarına en sert tepkilerden biri CHP İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt’tan geldi. Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İnsanlıktan zerre nasip almamış, şerefini kiraya vermiş Müftü denilen kirli ve karanlık ruh. Volkan sevdiği yerde sahnede ölmüş ve yıllar geçse de hep anılacak. Sen tarihin çöplüğünde gebererek unutulacaksın. Ruhun şad olsun Volkan” ifadelerini kullandı. Enginyurt’un bu çıkışı, birçok kişi tarafından destek gördü.
Cemal Enginyurt, eleştirilerini bir adım daha ileriye taşıyarak bir başka paylaşımında, “Volkan Konak için 'gebermiş' diyecek kudurmuş tiplere yazıklar olsun. Sizden insanlık beklemiyoruz. Suratınıza tüküreceğimiz günleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Enginyurt’un sert çıkışları kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
ünye kent/haber merkezi
9379,83%-1,1
38,01% 0,09
41,86% 0,45
3697,28% -0,34
6129,23% 0,00
Ordu
07.04.2025