Görüşmelerde Ordu’nun sorunları, fırsatları ve yapılması gereken çalışmalar ele alındı.
Ordu Kent Konseyi Başkanı Caner Can ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da bir dizi temaslar gerçekleştirmek üzere geldikleri TBMM’de CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ü ziyaret etti.
Ordu’nun sorunları ve ortak hedefler masaya yatırıldı
Başkan Caner Can, milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerde Ordu’nun mevcut sorunları ve çözüm önerileri üzerinde durdu. Ayrıca, kentte yapılan projeler ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, ziyarete ilişkin, “Ordu Kent Konseyi Başkanı Caner Can ve değerli yönetim kurulu üyeleriyle Meclis’te bir araya gelerek Ordu’nun sorunlarını, fırsatlarını ve ortak hedeflerimizi konuştuk.” ifadelerini kullandı.
CHP İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt ise, “Ordu Kent Konseyi Başkanımız Sayın Caner Can ve kıymetli yöneticilerini CHP Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun ile birlikte TBMM’de misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise, “Ziyaretleri için Ordu Kent Konseyi Başkanı Sayın Caner Can’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Ordu Kent Konseyi’nin ziyaretleri, kentle ilgili çalışmaların koordinasyonu ve sorunların Meclis gündemine taşınması açısından önem taşıyor.
Ünye Kent / Haber Merkezi
9311,88%-2,19
38,85% -0,32
44,87% -0,99
4344,50% 1,44
6989,75% 1,74
Ordu
15.06.2025